Mamba Phantom Elektromos roller

229,989 Ft

Ingyenes szállítás 15.000 Ft fölött

Miért válassz Minket?

🏆Megbízható magyar webshop

Európai Unió által engedélyezett termékek hazai raktárkészletről.

🚛  Ingyenes szállítás

15.000 ft felett ingyenes házhozszállítás, akár már másnap.

🧑‍🔬 Szakszerű tanácsadás

Ügyfélszolgálatunk várja a kérdéseket.

Mamba Phantom Elektromos roller

 WeR Mamba Phantom

 

A WeR Mamba márka a Magyarországi rollerezés egyik kiemelkedő alakjává kezdd válni. Rollereik mind kiszedhető akkumulátorral rendelkeznek, így WeR Mamba Phantom is. A gyártócég 0-24-es ügyfélszolgálatot tart fent a márka használóinak, illetve az országunkban több szerviz pontot is üzemeltetnek.

10″-os defekttűrő gumikkal vannak ellátva a Phantom rollerek. Fontos, hogy 3.0 bar nyomáson kell tartani a roller kerekét, csak így válik defekttűrővé.

A 350 Wattos motor egy lendületes gyorsulást biztosít még 100 kg terhelésnél is. A 10 ah-s akkumulátor pedig akár 40 km távolságra is el tud vinni, ha takarékosan használod és nem vagy több mint 75 kg.

Fontos megemlíteni az akkumulátor kompaktságát, ugyanis az akksit külön tudod tölteni a rollertől, így nem kell cipelgetned, ha biztonságba tudod hagyni.

Végsebessége 32 km/h bőven elegendő egy átlag felhasználónak, talán még sok is.

Motorfék, tárcsafék és hátsó sárvédőfék segíti a minél gyorsabb megállást. Ez a teljes körű fékrendszer. A fékezést pedig a hátsó lámpa villogása jelzi a mögöttünk haladónak.

Tempomat, mozgó start funkció*, 3w- os első szórt fényű led lámpa már alap a márkánál.

Magas hasmagassága lehetővé teszi a nagyobb padkák könnyedebb átjátszását ez köszönhető, hogy az akksi a kormányba került bele.

LCD kijelzőn láthatjuk a sebességünket, sebesség fokozatunkat (semmi jelzés, fehér jelzés, piros jelzés) és a töltöttségi szintet.

 

*mozgó start funkció: Meg kell lökni a rollert 3 km/h sebességre majd utána indul a gázkar segítségével. (Opcionális biztonsági beállítás)

 

 

 

Tömeg 18 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mamba Phantom Elektromos roller” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.